GDPR – EU’s Persondataforordning

I dag bruger vi flere ressourcer end nogen sinde på at dokumentere og sikre at sikkerheden er i top. IT- og datasikkerhed er omdrejningspunktet for vores SMS-løsninger og Computopic har altid haft en høj sikkerhed omkring personfølsom data med faste procedurer for håndteringen.

Vores SMS-løsninger bygger på den samme platform, som benyttes til vores 112-løsninger bygget til alarmcentralerne i landets regioner. Computopic har endvidere en fast aftale med Digitaliseringsstyrelsen om løbende at validere alle mobilnumre i Danmark til NemSMS på Borger.dk.

Vi tilbyder sikker levering af SMS’er via de danske teleselskaber, så vi ikke kompromitterer personfølsom data. Da det også er vigtigt, at SMS’erne leveres til tiden, har vi real-time monitorering af SMS-trafikken, med alarmer der gør, at vi handler med det samme, hvis der eksempelvis er udfald på GSM-netværket. Alle vores kommunikationslinjer og infrastruktur er dubleret med datacentre i både Skanderborg og København. Vi benytter datacenter med ISO-certificering 27001 samt ISAE 3402 type 2. Vi benytter kun hosting i Danmark således, at data bliver i Danmark.

Vi overholder og kender loven om persondata og EU-regelsættet (GDPR) på området og vi overholder Teleankenævnets gældende Rammeaftale for mobile indholdstjenester, version 7.0.

Vi indgår databehandleraftaler og fremsender IT-revisionserklæringer til alle kunder.

Best regards, Computopic

en_GBEnglish (UK)