Open Source Days 2017

I marts deltog vores vores kundeansvarlige sammen med ledelsen i Open Source Days i København. Fredag den 17. marts var der Business Day og her blev der budt på foredrag om brug af Open Source fra mange forskellige aktører på markedet. Blandt andet fortalte IBM og Microsoft om deres egen tilgang til det store Open Source-marked. Vores Salgs- og Marketingchef, Lasse Stensby Baasch holdt oplæg om vores egen brug af Open Source og om vores historie fra startup-virksomhed til en stor spiller på det offentlige marked. Oplægget var krydret med en hel del sjove og historiske anekdoter. Alle vores egne løsninger er baseret på Open Source-software. Vi bidrager til diverse softwareprojekter og er desuden medlem af det kommunale OS2-Samarbejde. Det har været et naturligt valg for os, da vi har glæde af let tilgængelig dokumentation, gode tilpasningsmuligheder og adgang til en masse gratis software.

en_GBEnglish (UK)