Velkommen til Lise og Klaus!

Vi har netop fastansat Lise Bonde og Klaus Bruselius Jensen som vores nye kundeansvarlige for vores kundeportefølje i henholdsvis den offentlige og private sektor. Lise og Klaus er ansat for at bevare vores gode relationer til vores mange eksisterende kunder. Vi håber de begge vil få en lang karriere hos os!

Vores kundeportefølje rummer i dag statslige styrelser, regioner, samt knap 80 af landets kommuner, herunder biblioteker, tandplejer, kulturinstitutioner, borgerservice- og jobcentre samt øvrige afdelinger i kommunalt regi. Derudover har vi aftaler med både små, mellemstore og store virksomheder og et hav af klubber, skoler, foreninger og øvrige organisationer landet over.

Med ansættelserne er det vores hensigt at fastholde vores gode relationer til alle vores mange forskellige kunder. Har du brug for sparring, hjælp eller idéer, så ring og hils på Lise eller Klaus på 3833 4055.

en_GBEnglish (UK)