Computopic opkøber sms-factory!

Før sommeren 2015 opkøbte Computopic SMS-virksomheden, sms-factory. Opkøbet konsoliderer Computopics position på det danske SMS-marked og antyder en øget fokus på vækst. sms-factorys brand er blevet nedlagt og de eksisterende kunder er allerede flyttet over på SMS-administrationssystemet, Gruppe-SMS.dk i Computopic-regi. Vi regner med at den øgede omsætning står mål med købsprisen. I forvejen samarbejdede Computopic og sms-factory om flere kunder, ligesom sms-factorys SMS-Gateway var hostet hos Computopic. Således er det ikke overraskende at Computopic har valgt at fuldbyrde samarbejdet med et rent opkøb. Vi glæder os meget over, at vi nu kan servicere endnu flere glade kunder med mobile kommunikations-løsninger.

Best regards, Computopic

en_GBEnglish (UK)