Computopic søger en PHP-udvikler med Linux-skills (DevOps)


Vi søger lige nu en passioneret og engageret full-stack-udvikler

Er du klar til at blive en del af en spændende rejse i et digitalt udviklingshus, der vækster og har endnu større ambitioner? Er du en passioneret og engageret full-stack-udvikler, og motiveres du af at få indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Computopic’s fremtid? Så har du her muligheden for at blive en del af en energisk, agil og innovativ virksomhed, hvor samarbejde, sparring og faglig udvikling er i højsædet.

Computopic søger en DevOps, der er vild med at lave spændende projekter og bl.a. benytter PHP, MySQL/MariaDB, HTML, CSS, JavaScript, REST/XML, MQTT, Linux, Docker, GIT samt meget andet Open Source-tech.

TEMP-TEAM står for rekrutteringen, så læs mere om stillingen her:
https://temp-team.dk/jobsoegere/jobs/?search=computopic

da_DKDansk