Computopic er officiel SKI-leverandør

Leverandør på SKI-rammeaftale 02.06.21

Computopic er netop blevet udvalgt som leverandør på SKI-rammeaftale 02.06.21, som trådte i kraft den 28. marts 2021, og således kan vi fortsat levere alle vores produkter på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Fleksibel aftaleform

I det dynamiske indkøbssystem er sortimentet ikke fastlagt på forhånd. Det betyder, at aftalen lettere følger med den teknologiske udvikling, hvor indkøbet fastsættes ud fra den offentlige organisations indkøbsbehov.

Det er en fleksibel aftaleform, hvor det løbende er muligt for leverandører, der møder optagelseskravene, at søge om optagelse på aftalen. På den måde sikrer indkøbssystemet, at de offentlige organisationer til en hver tid møder en aftale, der er markedskonform og møder deres behov for software – i takt med teknologiske udvikling.

Tag fat i os og hør mere.

da_DKDansk