Computopic søger en dygtig og erfaren sælger

Ansvar for at varetage og udvide vores gode relationer med den private sektor

Med reference til vores administrerende direktør og til vores salgschef skal du som sælger stå for at udbygge Computopics kundeportefølje i den private sektor, samtidig med at du har ansvaret for at pleje de gode relationer til vores eksisterende kunder. Fokus ligger på at udbygge kundeporteføljen, men også samtidig, at fastholde og pleje allerede eksisterende kunder.

Vores kundeportefølje rummer i dag fagforeninger, NGO’er, banker, forsikringsselskaber, statslige styrelser, landets regioner, samt 95 af landets kommuner, herunder biblioteker, tandplejer, kulturinstitutioner, borgerservice- og jobcentre samt øvrige afdelinger i kommunalt regi.

Selvkørende, udadvendt, omgængelig og med flair for IT

Vi forventer, at du som person er meget selvkørende og hurtigt formår at opbygge konstruktive relationer til forskelligartede kunder. Du går gerne forrest og viser vejen gennem dine resultater. Samtidig forventer vi, at du er socialt begavet og bidrager positivt til det gode humør på kontoret. 

Det er vigtigt, at du har empati og forstår at sætte dig ind i kundernes forskelligartede behov. Erfaring med lignende udadvendt arbejde er en fordel. Vi forventer ligeledes, at du er erfaren bruger af Office-pakken, formår at sætte dig ind i nye IT-systemer og i øvrigt har en generel forståelse for IT. 

Selvstændigt job i en virksomhed med korte beslutningsveje

Du tilbydes et job i en virksomhed, der har fokus på innovation, et godt socialt miljø og korte beslutningsveje, der giver dig mulighed for at føre dine idéer ud i livet. Jobbet er selvstændigt, og du planlægger og tager selv ansvar for din tid. Vi forventer, at du vil have nogen mødeaktivitet i hele landet, men din primære arbejdsplads er på kontoret på Frederiksberg og inden for normal arbejdstid. 

Computopic har eksisteret siden 1998 og har i dag 10 ansatte på mellem 30 og 55 år. Vi bor i store, lyse lokaler med tagterrasse i Rialtobygningen på Frederiksberg Rådhusplads. Computopic udvikler og driver primært SMS-løsninger, og vores referencer tæller den offentlige sektor og en hel del organisationer og store private virksomheder. 

Arbejdstimer, løn og ansøgning

Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med løn efter kvalifikationer. 

Tiltrædelse: August 2020. 

Send CV og en kort ansøgning til job@computopic.dk snarest og inden torsdag den 2. juli 2020. Der vil blive holdt samtaler løbende.

Har du spørgsmål, så send gerne en mail til salgs- og marketingchef Lasse Stensby Baasch, lb@computopic.dk, eller ring på telefon: 38 33 40 55.

da_DKDansk