Datasikkerhed

Rigtig mange af vores kunder har fokus på sikkerhed og stabilitet, når det kommer til kommunikation både internt og eksternt. Derfor forventer vores kunder også en høj standard fra os, i kraft af vores rolle som SMS-leverandør. SMS-løsninger skal leve op til GDPR og øvrige sikkerhedskrav samtidig med, at SMS’erne skal kunne leveres hurtigt og sikkert.

Lige netop sikkerhed og stabilitet er nogle af vores kernekompetencer. Vi har styr på databehandleraftaler og IT-revisionserklæringer, som sendes ud til alle kunder, der ønsker det. Ligeledes har alle vores kunder muligheden for at validere deres brugere med vores berigelsesløsning, så de er sikre på, at SMS’erne kommer ud til rette vedkommende. Vores høje sikkerhedsniveau betyder også, at vi blev valgt til at validere mobilnumre i Nem-SMS af Digitaliseringsstyrelsen og at vi er en af det offentliges foretrukne SMS-leverandører med aftaler i 94 af landets kommuner.

Vi tilbyder sikker levering af SMS’er via de danske teleselskaber, så vi ikke kompromitterer personfølsom data. Faktisk sender vi udelukkende SMS’er via de danske teleselskaber, således at data ikke bare bliver inden for EU’s grænser, men personfølsomme oplysninger ikke engang sendes uden for landets grænser.

Det er ofte en meget afgørende faktor, at SMS’erne leveres til tiden. Særligt til vores beredskabsløsninger eller ved afsendelse af koder til 2-faktor login, er det vigtigt, at SMS’erne kommer hurtigt ud. Derfor har vi real-time overvågning 24/7 af SMS-trafikken med alarmering, der betyder, at vi handler med det samme, hvis der eksempelvis er udfald på GSM-netværket.

Alle vores kommunikationslinjer og infrastruktur er dubleret i både Skanderborg og København. Vi benytter kun datacentre med ISO-certificering 27001 samt ISAE 3402 type 2. Begge setup er forbundet med to separate strømtilslutninger, hvilket giver redundans på begge lokationer i tilfælde af strømsvigt. Herudover har begge datacentre en 500 kVA dieselgenerator med diesel nok til 12 timers drift. Disse generatorer tager over i tilfælde af strømsvigt på el-nettet. Vi benytter også redundante køleenheder. Sidst, men ikke mindst, kører begge datacentre med 3 x 10 Gbit fiberforbindelser på forskellige fiberringe, der sikrer forbindelse, selvom en netværksleverandør oplever udfald.

Ved at benytte os af to identiske setup med fuld redundans, sikrer vi således en driftssikker løsning med følgende fordele:

– Oppetid 99.99%
– Dansk drift
– Dansk support
– Sender udelukkende via danske teleselskaber
– Anvender udelukkende danske hosting-centre
– Overholder GDPR*
– Systemovervågning 24/7
– Mulighed for mobilnummervalidering

* Vi overholder og kender loven om persondata og EU-regelsættet på området og ligeledes overholder vi Teleankenævnets gældende Rammeaftale for mobile indholdstjenester, version 7.0.

Vil du gerne vide mere om sikker SMS-udsendelse, er du velkommen til at tage fat i os på enten +45 3833 4055 eller kontakt@computopic.dk

Mange gode hilsner,
Computopic

da_DKDansk