Computopic har indgået den halvtredsindstyvende kommunale rammeaftale!

Vi er glade for at byde Odsherred Kommune velkommen med vores halvtredsindstyvende kommunale rammeaftale. Kommunens mange afdelinger vil nu kunne kommunikere med medarbejdere og borgere på en let, effektiv og sikker måde via integrerede SMS-løsninger i egne fagsystemer, Gruppe-SMS.dk og i vores eget Outlook SMS-Plugin.

I over 10 år, har Computopic arbejdet tæt sammen med kommuner over hele landet og i begyndelsen af 2010 indgik vi vores første kommunale rammeaftale med Skanderborg Kommune, som således var den første kommune til at udbrede vores SMS-løsninger blandt alle kommunens afdelinger. Siden da er vi nået meget bredt ud med 50 rammeaftaler og SMS-løsninger i 94 af landets kommuner! Det skyldes formentlig en blanding af en ihærdig indsats, en stabil og sikker løsning og således glade og tilfredse kunder!

da_DKDansk