Computopic har købt MyGoodParty ApS!

Vi elsker musik og glade mennesker og i Computopic finder man endda en hel del sangere og musikere. Kombinationen af glæden ved musik og vores kompetencer inden for webudvikling, -design og optimering, gjorde det helt naturligt at købe virksomheden bag 123festmusik.dk da lejligheden bød sig. Computopic køber 80% af MyGoodParty af Casper Grønbjerg, som har drevet virksomheden, der siden 2005 har modtaget mere end 800.000 forespørgsler om festmusik!

123festmusik.dk kan man finde DJ’s, solister og bands til bryllup, fødselsdag, firmafest eller andre arrangementer, hvor der skal festes til god musik. Vi har optimeret, forbedret og redesignet 123festmusik.dk, så alt nu er klar til en ny sæson med gode fester med masser af musik! MyGoodParty findes i Danmark, Sverige, Tyskland, Østrig og Schweiz.

Klik ind og se alle de dygtige DJ’s, solister og bands på 123festmusik.dk – Der er over 2.000 at vælge imellem!

Mange hilsener, Computopic

da_DKDansk