Nyt Outlook SMS-Plugin!

Med Computopics nyeste Outlook SMS-Plugin er det endelig muligt at sende og modtage SMS’er direkte fra Outlook på en nem og overskuelig måde. Samtidig er det muligt, at sende påmindelser via SMS om aftaler oprettet i Outlook-kalenderen.

Det meget brugervenlige Outlook SMS-Plugin giver mulighed for nem dialog mellem afsender og modtager, da SMS’er sendes direkte fra Outlook til modtageren. Når modtageren besvarer en SMS havner den direkte i din Outlook-indbakke. Præcis lige så nemt, som at sende og modtage en mail.

Outlook SMS-Plugin understøtter Outlook 2016, 2013, 2010 og 2007 og udrulles som MSI-pakke uden installation på Exchange.

Har du allerede en SMS-Gateway hos Computopic, er vores Outlook SMS-Plugin fuldstændig gratis! Er du interesseret i at gøre den daglige kommunikation endnu lettere, så ring til os og hør mere.

Kontaktinformation: Ring 38 33 40 55 eller skriv til info@computopic.dk

da_DKDansk