Thisted Kommune indgår kommunal aftale

Thisted Kommune har netop indgået en kommunal aftale om brug af Gruppe-SMS.dk og Computopic’s SMS Gateway i hele organisationen! I forvejen er Thisted Bibliotek glade brugere af systemet og med den nye aftale vil alle kommunens afdelinger nu let kunne kommunikere med borgerne. Velkommen til!

Gruppe-SMS.dk er et webbaseret administrationsværktøj til udsendelse af SMS-beskeder. Ved hjælp af en nem og overskuelig brugerflade, kan man administrere grupper og brugere. Gruppe-SMS.dk er hierarkisk opbygget, hvilket sikrer overskuelighed i større organisationer og giver mulighed for administration på forskellige niveauer. Ved hjælp af 2-vejs-kommunikation kan brugere selv til- og afmelde sig grupper, deltage i konkurrencer, sende feedback og meget mere.

da_DKDansk