Gruppe-SMS.dk redder liv!

Computopic og Gruppe-SMS.dk redder nu også liv i Region Syddanmark! En ny regionsaftale betyder, at alarmcentralen i Region Syddanmark nu også benytter Gruppe-SMS.dk til at alarmere førstehjælpere på øerne og andre steder med langt til lægehjælp. Se indslaget, hvor 21 SØNDAG viser hvordan det foregår i Region Nordjylland.

Gruppe-SMS.dk er et webbaseret administrationsværktøj til udsendelse af SMS-beskeder. Ved hjælp af en nem og overskuelig brugerflade, kan man administrere de forskellige førstehjælpsgrupper og -hjælpere. Gruppe-SMS.dk er hierarkisk opbygget, hvilket giver mulighed for administration på forskellige niveauer. Ved hjælp af 2-vejs-kommunikation kan hjælperne selv til- og afmelde sig grupper, sende svar til alarmcentralen og meget mere. De livreddende SMS’er bliver sendt via Computopic’s SMS-gateway og er fremme samme sekund, som de afsendes.

da_DKDansk