Gruppe-SMS.dk

Danmarks mest anvendte SMS-løsning.

SMS-administrationssystemet, Gruppe-SMS.dk er en webbaseret platform, der giver mulighed for at oprette og redigere brugere og grupper på avanceret niveau. De forskellige funktioner muliggør udsendelse af SMS'er til større eller mindre grupper og samtidig giver systemet brugere mulighed for selv at til- og afmelde sig forskellige grupper eller deltage i forskellige konkurrencer via mobiltelefon eller via et eksternt site. Interfacet er brugervenligt opbygget og på alle sider findes uddybende hjælpetekster. Gruppe-SMS.dk giver ydermere mulighed for hierarkisk administration, hvilket gør det muligt at have administratorer i forskellige niveauer med forskellige rettigheder.

Der er fri telefonsupport alle hverdage fra 8.00-17.00.

Kom i gang

Værd at vide

Afsendernavn

Afsendernavnet er det, der står som afsender når man modtager en SMS. Med en professionel SMS-gateway kan man anvende bogstaver, så afsenderen eksempelvis vises som: Biblioteket.

Forvalgskode

Forvalgskoden er det første ord i den SMS en bruger sender for f.eks. at tilmelde sig en service, og er det der identificerer hvor SMS'en skal sendes hen. Den kaldes også for et keyword. Forvalgskoden kan eksempelvis hedde: BIB.

Applikationskode

Applikationskoden er det nummer som brugeren sender sin SMS til. Det vil typisk være et 4-cifret nummer, eksempelvis: 1910. En applikationskode kaldes også tit for en shortcode.

SMS-admin.dk

Sammen med Gruppe-SMS.dk får alle kunder adgang til SMS-admin.dk, som er et avanceret statistik- og trackingsite. Her er det bl.a. muligt at søge efter udsendte SMS’er og se leveringsrapporter på disse.

Overblik

Med den hierarkiske opbygning i Gruppe-SMS.dk, får man det ideelle overblik over grupper, brugere og administratorer, ligesom der kan afgives forskellige rettigheder til administratorer på forskellige niveauer.

Tilgængelighed

Gruppe-SMS.dk er online, så det kan tilgås når som helst, hvor som helst. Der skal ikke installeres noget på computeren før det fungerer, der skal bare logges ind på hjemmesiden via mobil eller computer.

API

Der er en fuld API, hvilket gør det muligt for andre systemer, at udføre handlinger direkte. Fagsystemer, eksisterende administrationssystemer og databaser kan integreres direkte med Gruppe-SMS.dk således, at alle data opdateres automatisk. Kontakt os, for at få tilsendt vores API.

Referencer

Se vores referenceside for at få et overblik over vores mange glade brugere. Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en kontakt til en af vores kunder, som gerne fortæller om Gruppe-SMS.dk's mange fortræffeligheder.

Priser

Foreninger og detailhandlere kan få adgang til Gruppe-SMS.dk helt uden oprettelsesgebyr. Se vores priser herunder. Kontakt os for at høre om du hører under en brancheaftale med mulighed for dekort. Afdelinger i kommuner med en kommunal rammeaftale kan kobles på, for prisen for en underafdeling. Se under 'Udvidelser'.

Gruppe-SMS.dk

Virksomheder

 
DKK 1.000,-
/måned eks. moms
Oprettelse: DKK 10.000,-
eks. moms
Bestil nu

Gruppe-SMS.dk

Foreninger og detailhandlere

Fra
DKK 350,-
/måned eks. moms
Oprettelse: DKK 0,-
eks. moms
Bestil nu

Spørgsmål?

Lad os se på det sammen.

Har du spørgsmål til produktet, vil du have tilsendt dokumentationen, eller har du behov for noget helt specifikt, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning.

Kontakt os

Udvidelser

Få endnu mere ud af Gruppe-SMS.dk. Når man først har abonnement til Gruppe-SMS.dk, kan man tilføje yderligere afdelinger, med eget afsendernavn og forvalgskode, som kan faktureres seperat.

DKK 150,-
/måned eks. moms

Med et ekstra afsendernavn kan du give undergrupper forskellige identiteter.

Bestil nu
DKK 150,-
/måned eks. moms

Med en ekstra forvalgskode kan du opdele indgående trafik til undergrupper.

Bestil nu

Underafdeling

DKK 300,-
/måned eks. moms

1 afsendernavn

1 forvalgskode

Seperat fakturering

Bestil nu

Andet?

Det kan vi også!

Har du flere behov, så kontakt os.

Vi kan det meste.

Kontakt os