AD-SMS

Send SMS til dine kollegaer i Microsoft Active Directory!

AD-SMS er udviklet af Computopic og gør det muligt at synkronisere grupper, navne og mobiltelefonnumre fra Active Directory (AD) med Gruppe-SMS.dk.

Det specificeres i AD’et, hvilke grupper og brugere, der skal synkroniseres med Gruppe-SMS.dk og programmet sørger for i et givent tidsinterval at synkronisere ændringer med Gruppe-SMS.dk.

Med AD-SMS har man altid opdateret information ved hånden i Gruppe-SMS.dk og kan udnytte den data samt det arbejde, der allerede udføres i jeres AD.

AD-SMS er et selvstændigt modul, der forudsætter et abonnement på Gruppe-SMS.dk.

Værd at vide

AD-SMS er perfekt til intern kommunikation og beredskab!

AD-SMS gør det nemt altid at have et up-to-date beredskab i Gruppe-SMS.dk ved hånden. Det er – som altid – en god idé at bruge lidt tid på at forberede den gruppe-struktur, man ønsker, inden grupperne og brugerne oprettes i AD’et og strukturen synkroniseres med Gruppe-SMS.dk.

AD-SMS er udviklet i samarbejde med kommunerne!

Computopic har udviklet systemet i samarbejde med og på baggrund af et behov rejst af flere kommuner. Programmet kan naturligvis bruges af alle, der anvender AD samt Gruppe-SMS.dk. Det forventes, at brugere af AD-SMS kan udveksle erfaringer, hvis dette ønskes.

Priser

AD-SMS

 
 
DKK 2.254,-
/måned ekskl. moms

Oprettelse: DKK 0,-
ekskl. moms

Forudsætter abonnement på Gruppe-SMS.dk

Spørgsmål?

Lad os se på det sammen

Har du spørgsmål til produktet, eller behov for noget helt specifikt, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning til dig.

da_DKDansk