AD-SMS

Send SMS til dine kollegaer i Microsoft Active Directory!

AD-SMS er udviklet af Computopic og gør det muligt at synkronisere grupper, navne og mobiltelefonnumre fra Active Directory (AD) med Gruppe-SMS.dk.

Det specificeres i AD’et, hvilke grupper og brugere, der skal synkroniseres med Gruppe-SMS.dk og programmet sørger for i et givent tidsinterval at synkronisere ændringer med Gruppe-SMS.dk.

Med AD-SMS har man altid opdateret information ved hånden i Gruppe-SMS.dk og kan udnytte den data samt det arbejde, der allerede udføres i jeres AD.

AD-SMS er et selvstændigt modul, der forudsætter et abonnement på Gruppe-SMS.dk.

Værd at vide

AD-SMS er perfekt til intern kommunikation og beredskab!

AD-SMS gør det nemt altid at have et up-to-date beredskab i Gruppe-SMS.dk ved hånden. Det er – som altid – en god idé at bruge lidt tid på at forberede den gruppe-struktur, man ønsker, inden grupperne og brugerne oprettes i AD’et og strukturen synkroniseres med Gruppe-SMS.dk.

AD-SMS er udviklet i samarbejde med kommunerne!

Computopic har udviklet systemet i samarbejde med og på baggrund af et behov rejst af flere kommuner. Programmet kan naturligvis bruges af alle, der anvender AD samt Gruppe-SMS.dk. Det forventes, at brugere af AD-SMS kan udveksle erfaringer, hvis dette ønskes.

Priser

Computopic kører et introtilbud til 1.632 kr. pr. måned. Der tegnes abonnement for et år ad gangen.
Efter de første 12 måneder koster AD-SMS 2.176 kr. pr. måned.

INTROTILBUD

 
 
DKK 1.632,-
/måned ekskl. moms

Oprettelse: DKK 0,-
ekskl. moms

Forudsætter abonnement på Gruppe-SMS.dk

AD-SMS

Fra 1. januar 2023
 
DKK 2.176,-
/måned ekskl. moms

Oprettelse: DKK 0,-
ekskl. moms

Forudsætter abonnement på Gruppe-SMS.dk

Spørgsmål?

Lad os se på det sammen

Har du spørgsmål til produktet, eller behov for noget helt specifikt, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning til dig.

da_DKDansk